Evaloa Schou

NORdans, Yogalærer og Body All Mind Elev

Jeg har baggrund som danser og koreograf. Min karriere har været alsidig og jeg har rejst, optrådt og undervist mange steder i verden. Min trætte dansekrop fandt yogaen tidligt i karrieren, og den blev en kær legekammerat. I 2011 besluttede jeg at uddanne mig til yogalærer efter en periode med skader og stress. Det blev starten på en længere rejse. Forundringen over kroppens kompleksitet og evne til at hele selv, stoppede nemlig ikke her. Jeg byggede videre på uddannelsen med flere andre kurser blandt andet i ‘yoga terapi’. I dag er jeg ved at uddanne mig til kropsterapeut hos ‘Body all mind’ i NOR. Jeg har derudover en uddannelse som healer med i bagagen og arbejder altid indefra og ud og med intuitionen som mit vigtigste redskab. Min tilgang til yogaen er derfor også legende og nysgerrig og naturligt med inspiration fra dansen. Både når jeg underviser og når jeg behandler er det med mennesket i centrum. At møde hinanden der hvor vi er og dermed få mod til og mulighed for at give slip og vokse sammen. Mine klasser rummer både det fysisk udfordrende samt det helt langsomme og dybe. Åndedrættet er altid med og en vigtig del af alle klasser såvel som mine behandlinger. Jeg er vild med at se og mærke, hvad der sker i vores krop og sind, når vi får støtte, der hvor vi er svagest og mulighed for at give slip, der hvor vi holder fast. Jeg synes at både yogaen, dansen og kropsterapien er helt fantastiske netop til dette

Kontakt: eva@ecopro.dk

Ønsker du dig også en
STRESSFRI DECEMBER?

Få vores gratis e-bog med 7 tips,
du kan bruge med det samme.

Samtidig siger du ja til at modtage vores nyhedsbrev.
Ingen spam. Kun masser af inspiration til din sundhed.

FÅ GRATIS E-BOG