Vinnie Davida Søndergaard | NOR: nordic health house

Vinnie Davida Søndergaard

Fysiurgisk Massør
Kranio Sakral Terapeut
Rådgiver
Healer

“Min vision er at inspirere, udvikle og flytte på mennesker, med udgangspunkt i helhed og balance i det fysiske, psykiske, mentale og spirituelle – for kun dér finder du styrken og nøglen til forandring og vækst.”

Jeg kan hjælpe dig med alt fra fysiurgisk massage til stressregulerende og afspændende behandlinger. Det vigtigste for mig er, at se helheden og finde ind til kernen af problematikken.

Med en baggrund som professionel bokser har jeg prøvet rigtig meget på min egen krop. Denne erfaring og kropsbevidsthed kombineret med min faglige viden, giver mig en stor fordel, når jeg står overfor problemstillinger hos andre mennesker, fysiske som mentale.

En session hos mig vil ofte være en kombination af disse tilgange:

Fysiurgisk massage
Kranio sakral terapi
Rådgivning
Healing
Afspænding

Jeg har erfaring med stress, søvnbesvær, hjernerystelser, hovedpine, samt optimering af krop og nervesystem frem mod et mål eller ift.at finde balancen i livet.
Derudover er jeg personlig træner med speciale i boksning, TRX Suspension Training og afspænding.

”Ved at respektere dig selv og lytte til kroppens signaler og behov kan du begynde at arbejde med kroppen i stedet for at kæmpe i mod den. Resultatet er en krop og et nervesystem i balance, en bedre restitution samt øget overskud.”

Line Trudslev Sillemann

Fysiurgisk massør

Line Trudslev Sillemann er min fysiurgiske massør her i NOR.
Jeg er meget glad og stolt over, at Line er en del af huset. Hun har en god fornemmelse af massagen, og hun er professionel, grundig og nærværende.
Det er for mig nogle af de vigtigste egenskaber man kan have, i arbejdet med andre mennesker.
Line og jeg arbejder tæt sammen med supervision og ifm klienter, der kan have glæde af et kombi forløb.

Line siger:
“Jeg stiftede bekendtskab med massage, da jeg var i en periode i mit liv, hvor jeg netop havde brug for den nærvær og afslapning, som massage blandt andet kan tilbyde. Jeg er uddannet pædagog og har altid vidst jeg skulle arbejde med mennesker. Jeg besluttede mig derfor for, at videre uddanne mig til fysiurgisk massør, hvor jeg netop har påbegynder mit sidste semester. Vi er som mennesker en sammensætning af sind og krop. For at være i balance er der brug for, at både vores sind og krop har det godt. Hvis kroppen ikke har det godt, vil vores sind også kunne mærke dette og omvendt. Det er derfor vigtigt for mig, i mit arbejde med massage, at tilbyde et rum og en stund hvor kroppen og ikke mindst sindet får lov, at geare ned midt i en hektisk hverdag.”