Signe Kolmos, NOR: erhverv | NOR: nordic health house

Signe Kolmos

Ledelseskonsulent

Jeg hjælper erfarne madarbejdere og ledere individuelt eller i grupper til at optimere deres arbejdsliv, så de opnår mere ro og bedre præstation.

Mange erfarne medarbejdere og ledere har i deres komplekse hverdag udfordringer med at bevare roen og overblikket. De mister retning og kan opleve svigtende beslutningskraft samt stress.

Jeg er en løsningsorienteret, struktureret ledelseskonsulent og erhvervsmentor, der via undervisning, adfærdsanalyse, foredrag og coaching skaber absolut klarhed og handlekraft. Her bruger jeg min lange ledererfaring, coachingteknikker og effektfulde selvudviklingsværktøjer.
Gennem rådgivning, coaching, uddannelse og træning bringer jeg dig, dit team eller din organisation i kontrol og skaber ansvar for personlig og professionel succes.

Baggrund

Min ledererfaring henter jeg fra 15+ år i medicinalindustrien, senest director i Novo Nordisk. Jeg er uddannet kemiingeniør (DTU) og har bl.a. videreuddannet mig inden for ledelse, coaching, EverythingDiSC og LEEP.

Kontakt

E-mail: sk@nor.house
Telefon: +45 2264 7452
Web: www.engine.nu