Tanja Hoeg Løhndorf | NOR: nordic health house

Tanja Hoeg Løhndorf

Kropsterapeut

  • Kæmper du ofte med samme udfordringer eller svære følelser i dine relationer? Fx angst, vrede, sorg, bekymring, ensomhed, skyld, mindreværd?
  • Føler du dig stresset, har smerter eller uro i kroppen?
  • Har du mistet kontakten til DIG, dine behov, længsler og drømme?
  • Vil du lære at sige JA til det, der nærer dig? Og at sige NEJ til det, der dræner dig og forårsager ubalancer i din krop og i dit liv?

Jeg har i mine behandlinger fokus på livslæring :

  • at du lærer at være med det ‘der er’ i stedet for at kæmpe eller holde det på afstand.
  • at du udvider din bevidsthed: får større kontakt, kendskab og forståelse for din krop, din indre visdom og dine ‘dæmoner’.
  • at du finder meningen med ‘galskaben ‘- smerten (fysisk som følelsesmæssigt), de udfordringer og konflikter livet byder os, i dets forskellige faser.

Er du klar til at tage ejerskab over dit indre landskab og dit liv?
Så vil jeg elske at støtte dig på rejsen!

Du kan booke tid her eller kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål .

Kærligst Tanja

Tlf: +45 51928071

 
”Tanjas første behandlinger fjernede min konstante mavepine og løsnede desuden mange af mine spændinger, og da hun under behandlingen spørger ind til ens psykiske tilstand, og de spændinger hun arbejder på, opnår både hun og en selv en større forståelse af hvorfor disse er opstået… behandlingerne har desuden kickstartet en proces, hvor jeg nu dagligt forsøger at prioritere mit eget velbefindende langt højere på min evindelige og uendelige to-do liste.” Kvinde 33 år.

”Pludselig finder man ud af, at man faktisk har slået alt på autopilot og evnen til at nyde, glædes og bare have det skægt er totalt forsvundet…For mig har mødet med Tanja været med til at forandre den måde, jeg er i stand til at leve mit liv på. Det er hverken på bekostning af familie eller job – ændringen ligger i min selvopfattelse og evnen til i egen krop at mærke mine ønsker og behov. Så behandlingen jeg troede skulle give 45 min. åndehul, viste sig for mig, at blive et fantastisk åndehul i livet.” Kvinde 35 år.