Vinnie Davida Søndergaard, NOR: erhverv | NOR: nordic health house

Vinnie Davida Søndergaard

High performance træner, kropsterapeut og mentor

Jeg arbejder med mennesket bag high performance. Jeg balancerer og optimerer den fysiske og mentale tilstand mod et bedre fundament, flere ressourcer, selvindsigt og beslutningskraft.

Som High performance leder og medarbejder kan det være svært at skabe en bæredygtig hverdag. Ved at styrke fundamentet, bringer jeg den enkelte tilbage til at kunne mærke og passe på sig selv. F.eks. gennem arbejdet med den maskuline og feminine side af lederskabet.

Alle sessioner er individuelt tilpasset. Jeg kombinerer kropsterapi (Biodynamisk Kranio Sakral Terapi og Fysiurgisk massage), personlig træning, afspænding, meditation og mentoring. Resultaterne skaber jeg ved at være tro mod det nervesystem og den krop, der er.

Baggrund

Jeg er tidligere professionel bokser og bl.a. 3 x europamester. Siden har jeg uddannet mig inden for kropsterapi og meditation i ind- og udland. Min tilgang til fysisk og mental optimering er stærkt inspireret af min boksekarriere.

Kontakt

E-mail: vds@nor.house
Telefon: +45 2561 6000
Web: www.vinnie-davida-sondergaard.dk