Vinnie Davida Søndergaard | NOR: nordic health house

Vinnie Davida Søndergaard

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi
Fysiurgisk Massør
Mentor

“Min vision er at inspirere, udvikle og flytte på mennesker, med udgangspunkt i helhed og balance i det fysiske, psykiske, mentale og spirituelle – for kun dér finder du styrken og nøglen til forandring og vækst.”

Jeg udfører:
– En dybdegående Fysiurgisk Massage som virker stressregulerende, afspændende og smertedæmpende. Den udspænding der sker af muskulaturen i en massage, øger samtidig den lokale blodtilførsel til vævet, og stimulerer meridianer og nervesystem positivt.
Biodynamisk Kranio Sakral Terapi (BKST) som arbejder i resonans med kroppens egen helbredsplan og aktiverer de iboende selvhelbredende kræfter. Det er en meget blid, men samtidig kraftfuld behandling, hvor det handler om at ”lytte” med hænderne, uden en intention om at fikse og rette. Når man gør det, aktiveres et dybdegående fysisk og/eller psykisk arbejde, præcis på den måde som den enkelte har brug for, og i det tempo, som nervesystemet og kroppen kan kapere.
Mentoring/samtale er en helt naturlig del af en kropsterapi, som vægtes efter den enkeltes behov.

” Jeg er fascineret og ydmyg over det, som vores fine og stærke krop kan, hvis vi giver den de rette betingelser.”

I en kropsterapi kan behandlingsformerne stå alene, eller det kan være en kombination. Den indledende samtale er vigtig, og herud fra vurderes forløbet.

Med en baggrund som professionel bokser har jeg prøvet rigtig meget på min egen krop. Denne erfaring og kropsbevidsthed kombineret med min faglige viden, giver mig en stor fordel, når jeg står overfor problemstillinger hos andre mennesker, fysiske som mentale.

Det vigtigste for mig er at se helheden, og finde ind til kernen af problematikken.

Jeg har erfaring med smertebehandling, stress, søvnbesvær, hjernerystelser, hovedpine, samt optimering af krop og nervesystem frem mod et mål eller ift.at finde balancen i livet.
Derudover er jeg personlig træner med speciale i boksning, TRX Suspension Training og afspænding.

”Ved at respektere dig selv og lytte til kroppens signaler og behov kan du begynde at arbejde med kroppen i stedet for at kæmpe i mod den. Resultatet er en krop og et nervesystem i balance, en bedre restitution samt øget overskud.”

Line Trudslev Sillemann

Fysiurgisk massør

Line Trudslev Sillemann er min fysiurgiske massør her i NOR.
Jeg er meget glad og stolt over, at Line er en del af huset. Hun har en god fornemmelse af massagen, og hun er professionel, grundig og nærværende.
Det er for mig nogle af de vigtigste egenskaber man kan have, i arbejdet med andre mennesker.
Line og jeg arbejder tæt sammen med supervision og ifm klienter, der kan have glæde af et kombi forløb.

Line siger:
“Jeg stiftede bekendtskab med massage, da jeg var i en periode i mit liv, hvor jeg netop havde brug for den nærvær og afslapning, som massage blandt andet kan tilbyde. Jeg er uddannet pædagog og har altid vidst jeg skulle arbejde med mennesker. Jeg besluttede mig derfor for, at videre uddanne mig til fysiurgisk massør, og jeg afsluttede den fulde uddannelse inklusiv RAB godkendelse i november 2017.
Vi er som mennesker en sammensætning af sind og krop. For at være i balance er der brug for, at både vores sind og krop har det godt. Hvis kroppen ikke har det godt, vil vores sind også kunne mærke dette og omvendt. Det er derfor vigtigt for mig, i mit arbejde med massage, at tilbyde et rum og en stund hvor kroppen og ikke mindst sindet får lov, at geare ned midt i en hektisk hverdag.”